Projsec AB expanderar med två nya kollegor. Thomas Loften (12 april) tidigare delägare av Milsec och senast anställd på Sensec och Anders Cederqvist (3 juni ) från Byggbeslag och tidigare anställd på Bysmeden.

thomas-loftenThomas med sina 37 år i branschen kommer att arbeta med vårt nya affärsområde med inriktning på högsäkerhet och verksamheter med förhöjd hotbild. Thomas har tidigare arbetat med försäljning, projektering och projektledning inom området skalskydd. Thomas besitter en hög beställarkompetens inom pollare, speedgates, säkerhetsfilm, säkerhetsväggar, beskjutningsskyddade väggar och glas samt Safe rooms. Thomas kommer också att arbeta med framtagandet av nya utbildningar i Projsec Academy.

Anders-CederqvistAnders Cederqvist med sina 19 år i branschen kommer att arbeta med vårt team inom projektledning och installationssamordning av dörrmiljöer och säkerhetssystem. Anders har tidigare arbetat som låssmed, arbetsledare, teknisk säljare och projektledare. Anders besitter en hög kompetens inom installation, besiktning och problemlösning av dörrmiljöer.