Projsec Robert BörjessonSäkerhetskonsult Robert Börjesson börjar idag sin anställning på Projsec. Med över 30 års erfarenhet i branschen så har Robert arbetat inom det mesta gällande säkerhet. De senaste 10 åren har Robert fokuserat på projektering, projektledning och systemintegration. Integrationen har ofta inneburit att ta fram standardlösningar så att helheten fungerar; då med hänsyn till funktion, myndighetskrav, försäkringskrav och ekonomi.
Robert kommer senast från Axlås Solidlås och dessförinnan Certego där han arbetade främst mot nationella kunder.

Roberts roll på Projsec är främst att arbeta med projektering av funktioner i och omkring dörrmiljö samt installationssamordning.

Projsec Joakim FingalsJoakim Fingals karriär startade som larminstallatör på Automatic Alarm i mitten av 80-talet för att sedan arbeta på Pele Security AB som produktionschef och inom säljverksamheten, men även som behörig ingenjör för inbrottslarm. På SBSC (Svensk Brand och Säkerhets Certifiering) arbetade Joakim senare som Certifieringsingenjör och affärsområdeschef för produktcertifieringen.

Senast kommer Joakim från Exista Säkerhet AB där han har arbetat som Kvalitets-, Miljö- och Produktionschef.

Joakim har en gedigen erfarenhet inom området fysisk säkerhet och förstärker Projsec med besiktningar, projektering och utbildning på Projsec Academy.